Echipamente ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o pizzerie

18.09.2018

Fie ca vorbim de blatul pufos, perfect copt , obtinut cu ajutorul unui cuptor profesional de pizza, fie ca apreciem selectia ingedientelor proaspete, mentinute la o temperatura optima cu ajutorul unei vitrine de ingredient, pizza este un preparat ce poate atinge perfectiunea doar daca este realizat cu echipamentele profesionale atent alese, dedicate exclusiv dotarii unei pizzerii.

Avand in vedere ca vorbim de un singur preparat, si anume pizza, aria echipamentelor necesare unei astfel de afaceri este mult mai restransa, in comparatie cu bucataria unui restaurant, ceea ce inseamna si un costul redus al dotarilor unui astfel de spatiu. Dar, pentru o afacere de succes nu trebuie facut rabat de la calitatea echipamentelor, pentru ca in procesul de realizare a unor preparate gustoase, echipamentele sunt cheia succesului. Exista toutsi o serie de echipamente ce nu trebuie sa lipseasca din nici o pizzerie si anume vitrina rece pentru ingrediente.

Menita sa mentina calitatea si prospetimea alimentelor timp indelungat, vitrina rece de ingrediente se dovedeste indispensabila nevoilor unei pizzerii. Si, cum ritmul intr-o pizzerie este unul alert, mai ales daca vorbim de pizzeriile de tip delivery, vitrina de ingrediente joaca si un rol practic, eficientizand munca pizzarului in procesul de preparare.

Vitrina rece de ingrediente dispune de un display digital pentru afisarea temperaturii si un termostat reglabil ce ajusteaza temperatura de racire intre 2 si 10 grade Celsius, iar structura din sticla asigura protejarea alimentelor, dar si o vizibilitate mai buna a ingredientelor de preparare, daca vorbim de front cooking.

Dedicate profesionistilor insetati de perfectiune, Lancom iti pune la dispozitie o gama completa de vitrine reci de ingrediente, pliate pe nevoile oricarei afaceri pentru care calitatea este principala preocupare.